fbpx

De M.E.L.methode:

Moeiteloos, eerlijk en liefdevol begeleiden

Wat je kan leren van een paard als coach!

Helaas, je bent niet 1 van de winnaars van de 1:1 coachsessie met paard. Maar................ je hebt toch prijs!!!!

Gezien alle prachtige redenen die jullie me toestuurden wil ik jullie niet met lege handen laten staan. De wensen, die jullie namelijk zo liefdevol met mij deelden, waren prachtig en divers. En in veel gevallen zo mooi en passend in te vullen door in de spiegel van het paard te kijken. Hieronder een inzicht in de diversiteit van jullie vragen. En daardoor ook direct een beeld van hoe divers coaching met behulp van een paard kan zijn.

 • ik wil mezelf graag beter in beeld krijgen, zodat ik mijn valkuilen kan vermijden (of eerder herkennen)
 • ik overweeg om paardencoaching toe te voegen aan de manier waarop ik nu al mensen begeleid. Dit is een prachtige mogelijkheid om te leren en te ervaren.
 • ik wil graag meer mijn beslissingen nemen vanuit kracht, i.p.v. "angst"
 • ik wil graag leren luisteren naar mijn paard en daardoor beter samenwerken.
 • Ik wil me meer bewust worden van hoe ik overkom, speciaal richting mijn cliënten.
 • ik heb nog dat laatste setje nodig om te gaan doen wat ik graag wil, denk ik ;-).
 • ik werk al een tijdje als paardencoach, maar vermoed dat ik nog veel meer uit mijn sessies kan halen. Ik hoop op inspiratie.

 

 

Voor iedereen die zich heeft ingeschreven en zo eerlijk, passievol, kwetsbaar, gedreven etc zijn of haar wensen met me heeft gedeeld, heb ik het volgende aanbod:

Tot 30 juni kun je met 15% korting gebruik maken van een 2-tal diensten die ik aanbied, waarbij de paarden mijn collega('s) zijn.

 1. Ben je professional en wil je graag een stap zetten in je eigen begeleidings- en/of coachvaardigheden zetten? Dan is het inschrijven voor een 3 daagse training over Motiverende Gespreksvoering een aanrader. Tijdens deze training zijn de paarden mijn co-trainer.
 2. Wil je als professional (of particulier) jezelf beter leren kennen? Heb je nog een laatste stap nodig om dat te gaan doen wat je ten diepste wilt? Schrijf je dan in voor een persoonlijk coachtraject. Het traject dat ik aanbied bestaat uit 6 keer een 1:1 sessie met paard.

Ik houd je via mail graag op de hoogte van deze 2 mogelijkheden

Evie shoot_0842 l
DE KORTINGSCODE IS 'WINACTIE2021'
Deze code is geldig tot 30 juni 2021 wanneer je inschrijft voor
 • 3-daagse training MGV met paarden
 • Individueel coachtraject met paard
Ik hoop dat ik jou mag begeleiden om de beste versie van jezelf te worden.