fbpx

De M.E.L.methode:

Moeiteloos, eerlijk en liefdevol begeleiden

Wat je kan leren van een paard als coach!

Helaas, je bent niet 1 van de winnaars van de 1:1 coachsessie met paard.

Maar je ontvangt toch een prijs!

Gezien alle prachtige redenen die jullie me toestuurden wil ik jullie niet met lege handen laten staan. De wensen, die jullie namelijk zo liefdevol met mij deelden, waren prachtig en divers. En in veel gevallen zo mooi en passend in te vullen door in de spiegel van het paard te kijken. Hieronder een inzicht in de diversiteit van jullie vragen. En daardoor ook direct een beeld van hoe divers coaching met behulp van een paard kan zijn.

 • ik wil mezelf graag beter in beeld krijgen, zodat ik mijn valkuilen kan vermijden (of eerder herkennen)
 • ik overweeg om paardencoaching toe te voegen aan de manier waarop ik nu al mensen begeleid. Dit is een prachtige mogelijkheid om te leren en te ervaren.
 • ik wil graag meer mijn beslissingen nemen vanuit kracht, i.p.v. "angst"
 • ik wil graag leren luisteren naar mijn paard en daardoor beter samenwerken.
 • Ik wil me meer bewust worden van hoe ik overkom, speciaal richting mijn cliënten.
 • ik heb nog dat laatste setje nodig om te gaan doen wat ik graag wil, denk ik ;-).
 • ik werk al een tijdje als paardencoach, maar vermoed dat ik nog veel meer uit mijn sessies kan halen. Ik hoop op inspiratie.

Heb je niet gewonnen, maar wil je toch graag een keer een 1:1 coachsessie met behulp van paarden ervaren? Dan kan je met de code "winactie" een sessie boeken met een enorme korting.

Je betaalt dan geen €150 voor een sessie, maar je krijgt 50% korting, waardoor je nog maar €75 hoeft te betalen. We plannen samen een datum en tijd die voor ons beiden past.

Stuur mij een e-mail via melanie@persoonsgerichtegesprekken.nl met in de onderwerpregel: winactie. Dan neem ik z.s.m contact met je op om een afspraak te plannen.

We hebben speciaal voor jou, als deelnemer aan de winactie, een troostprijs. Ik heb 2 verschillende aanbiedingen waar jij uit kunt kiezen. Voor zowel aanbod 1 als 2 geldt een korting van 25%.

Tot 12 februari 2024 ontvang je 25% korting op twee verschillende aanbiedingen, waarbij de paarden mijn collega('s) zijn.

 1. Een 4-daagse training over de MEL-methode.
  Tijdens deze training gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw coachvaardigheden. Op die manier kan jij nog effectiever je cliënten begeleiden.

  of

 2. Een 5-daagse retraite; op ontdekkingsreis in jezelf.
  Tijdens deze retraite laten we de paarden kijken waar wij geen ogen hebben. Naast de spiegel van de paarden, maak ik in de begeleiding ook gebruik van aspecten uit bewustzijnswerk en systemisch coachen.

Dit aanbod geldt tot 12 februari 2024.

Ik houd je via mail graag op de hoogte. Heb je een andere vraag? Stuur gerust een e-mail naar melanie@persoonsgerichtegesprekken.nl of plan een vrijblijvend gesprek in.

Evie shoot_0842 l