fbpx

Blinde vlekken

AKF zakelijk paard & mens-2841

Blinde vlekken.

Iedereen heeft ze. Ik ook. En om te voorkomen dat ik als trainer en coach teveel ga geloven in mijn eigen waarheid, wil ik graag dat er zo af en toe een beetje gerammeld wordt aan mijn waarheid. Dat ik zicht krijg op mijn blinde vlekken. Dat ik zelf weer een ontdekkingsreis kan maken, in mezelf. Ik houd er enorm van om bij mezelf naar binnen te kijken. Tot het niveau van navelstaren aan toe.

En natuurlijk is dat niet voor iedereen zo. Sommige mensen zijn heel tevreden met hun leven en worden ongemakkelijk van een training over persoonlijke effectiviteit bijvoorbeeld. Terwijl voor mij persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor die ontwikkeling ongeveer mijn levensader is. De afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest met het verzorgen van trainingen voor anderen. En ondanks het feit dat ik daar ook altijd weer iets van leer, kies ik er nu voor om ook weer echt zelf aan het werk te gaan. Aan het werk met mijn eigen binnenwereld.

Ik kijk ernaar uit om weer op reis te mogen. Zeker omdat ik enorm dol ben op mijn reisbegeleiders, Eline en Eddy. Zij houden mij telkens weer zo liefdevol een spiegel voor. En ik ben dit keer ook weer nieuwsgierig naar mijn reisgenoten. Wie zitten er nog meer in de deelnemersgroep. Want ook van hen kan ik weer zoveel leren. Dit keer zal de training zich richten op het trainen en begeleiden van groepen met betrekking tot bewustzijnswerk. Bij Bambu, het centrum voor gewaarzijn, heb ik al meerdere trajecten doorlopen. Deels om mezelf in beeld te krijgen en deels om dit werk (bewustzijnswerk) ook in te kunnen zetten voor mijn eigen clienten. En dan vooral in 1 op 1 contacten. Nu begeleid ik maar heel zelden individueel, veel vaker werk ik met groepen. Dus toen Eline aankondigde dat ze een nieuwe training had ontwikkeld, een train de trainer, was ik dan ook direct enthousiast. Want hoe mooi is het om dit werk ook in te zetten tijdens de groepstrainingen die ik verzorg. Er zijn vast aspecten die ik al wel inzet, maar om meer kader en diepgang te krijgen is deze training van ruim een jaar wederom een prachtige aanvulling op wat ik al kan. En een manier om mijn eigen blinde vlekken misschien in beeld te krijgen. Ik word er altijd weer een completere versie van mezelf van.

"Ik wil mezelf niet veranderen, ik wil meer mezelf worden."

Heb jij ook interesse om dieper bij jezelf naar binnen te kijken? En wil je dat doen op een manier waarbij ervaren centraal staat (en niet alleen je hoofd en de ratio wordt aangesproken)? Overweeg dan eens om contact met me op te nemen. De trajecten met de paarden die ik verzorg zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling; voorbij de woorden.

Wil je je eerst meer verdiepen in wat ik voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor ons webinar Persoonsgerichte Gesprekken. Daar leer je meer over wat wij doen en hoe dit voor jou kan werken.

Lees hier meer info of meld je aan.

Wie weet tot snel.

Gratis tips ter bevordering van begeleidingsgesprekken

Wil jij....

✅ Leren hoe je nog meer zonder oordeel kunt luisteren?

✅ Hoe je effectievere begeleidingsgesprekken kunt voeren (in de beperkte tijd die je beschikbaar hebt)

✅ Hoe je kunt voorkomen dat iemand in de weerstand schiet?

✅ Hoe je openingen kunt creëren als je met iemand te maken hebt die er eigenlijk niet wil zijn?

Met de M.E.L. methode voer je persoonsgerichte gesprekken waarin jij de ander moeiteloos, eerlijk en liefdevol begeleid naar ander gedrag.

Daarmee dragen jouw begeleidingsgesprekken bij aan een hogere kwaliteit van leven EN ze geven jou als professional meer voldoening.

A6_Tips

Tips Motiverende Gespreksvoering

Standaard sturen wij de tips per e-mail. Indien je de tips ook per post wilt ontvangen, vul dan ook je adresgegevens in. Je ontvangt dan ook een mooie kortingscode.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.