fbpx

De M.E.L methode

Persoonsgerichte gesprekken waarin jij als professional de ander Moeiteloos, Eerlijk en Liefdevol begeleid naar ander gedrag.

Laat je in een korte online sessie inspireren om anders naar begeleidingsgesprekken te kijken en neem je eigen stijl eens kritisch onder de loep.

Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen?

Hoe effectief ben ik eigenlijk tijdens mijn begeleidingsgesprekken?

Hoe groot is de kans, dat mijn gesprekspartner zijn of haar ongewenste gedrag écht verandert?

Heb ik oprecht geprobeerd contact te maken en te begrijpen of was ik toch bezig met het zoeken van haakjes voor mijn eigen boodschap?

Welke effect hebben mijn begeleidingsgesprekken nu ik veel van mijn gesprekken online voer?

getekend hart
Wil je meer betekenen voor je cliënt/patiënt?

Zet de ander aan het werk in je gesprek

Als je tevreden bent over je resultaten als coach/hulpverlener of teamleider, lees dan niet verder. Als je alles al uit je gesprekken haalt, dan is dit niet voor jou. Maar als je meer wilt betekenen voor je cliënt/patiënt of medewerker zonder te hoeven trekken, als je denkt dat in de gesprekken vooral jij aan het werk bent ipv de ander, dan heb ik goed nieuws voor je.

Ik ben Melanie van Hoeve en ik heb al meer dan 1000 mensen zoals jij getraind om effectiever en met meer resultaat te communiceren. Ik leer je om Motiverende Gespreksvoering in te zetten in je gesprekken, zodat de ander meer eigen verantwoordelijkheid voor verandering gaat nemen. Motiverende Gespreksvoering is de basis van de M.E.L. methode waarmee je leert hoe je de ander moeiteloos, eerlijk en liefdevol begeleid naar ander gedrag

Dit is wat anderen zeggen:

"Tegenwoordig werkt elke professional vanuit het principe “persoonsgerichte zorg”. En toch doen we volgens mij allemaal iets anders. Ik was er bijvoorbeeld van overtuigd dat ik echt goed luisterde naar mijn patiënten en mijn best deed om aan te sluiten bij wat zij belangrijk vonden. En toch voelde ik de frustratie als ze dan bij een vervolgconsult nog niks gedaan hadden met mijn adviezen.

In de training van Melanie kwam ik erachter dat er in mijn manier van vragen toch een soort van verwachting doorklonk. En aangezien mijn patienten mij niet wilden teleurstellen, kreeg ik regelmatig sociaal wenselijke antwoorden. Door de vele praktische oefeningen tijdens de training heb ik ervaren hoe ik mijn vragen anders kon formuleren (OENige vragen) en tegelijk ook directief kon zijn. Het effect is duidelijk merkbaar in mijn consulten. Het is echt niet zo dat alle gesprekken nu tot verandering leiden, maar er zijn nauwelijks nog momenten dat ik frustratie voel. De contacten met mijn patiënten zijn veel eerlijker geworden .”

Is dit iets voor jou?
Schrijf je dan in voor mijn online inspiratiesessie.
De data waar je uit kunt kiezen zijn:

3 sept 09.30 - 11.30
9 nov 19.00 - 21.00
13 dec 15.00 - 17.00
24 jan 09.30 - 11.30
7 mrt 19.00 - 21.00

In twee uur tijd neem ik je mee in de principes van motiverende gespreksvoering, inspireer ik je om je eigen communicatie onder de loep nemen en ervaar je waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen. Daarna kun je er meteen mee aan de slag.

Het is volledig online en wordt door de deelnemers uit voorgaande sessies als net zo effectief als live beoordeeld. Dus grijp je kans en investeer deze twee uur en slechts 49 euro in je eigen ontwikkeling. De groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers per sessie.

Mocht je daarna gegrepen zijn door de kracht van de M.E.L. methode, dan nodig ik je van harte uit om in te schrijven voor het vervolg.

Kosten en opties om te betalen Meedoen aan het programma kost slecht 49 euro excl. BTW

Opgeven kan via onderstaande button.

Vragen

Heb je vragen of heb je ergens onduidelijkheid over, dan hoor ik dat graag!
Stel je vraag hier en je krijgt antwoord binnen 48 uur:

Ik ga graag met je aan de slag; je bent van harte welkom!

Melanie van Hoeve