fbpx

Ik maak graag kennis met jou

Als je mij echt zou kennen, dan zou je weten dat.....

Een prachtige vraag waarmee ik in een training wel eens een kennismakingsoefening start. En als ik de vraag zelf zou beantwoorden dan zou er op de "puntjes" komen te staan dat ik makkelijker meer geef dan dat ik neem in een contact. Fijn voor de ander en soms lastig voor mij. Grenzen stellen en agendabeheer blijft voor mij een aandachtspunt.

Mocht je willen kennismaken, dan is de kans groot dat je dit aspect van mij ook ervaart. Ik vind het fijn om je echt iets te bieden in een gesprek. Je mag er in ieder geval van uitgaan dat ik met aandacht naar je luister. En zoals we bij de Luisterlijn weten is dat al een groot goed.

Daarnaast onderzoek ik graag samen met jou wat je vraag/wens is en wat daar het beste op zou passen. Soms is dat een aanbod van mij en soms is dat een inzicht in jezelf waar jij weer mee verder kunt.

Als je hieronder het formulier invult neem ik binnen 48 uur contact met je op.

AKF portret-4057-3

Kennismakingsgesprek aanvragen