fbpx
Maak motiverende vaardigheden eigen, waarmee jij in je begeleidingsgesprekken richting gezond en positief gedrag kunt sturen, zonder hard aan het werk te gaan.

Speciaal aanbod

Nu extra voordelig + gratis live sessie

Je krijgt toegang tot het online programma Vaardigheden (t.w.v. €325,-) en toegang tot het online programma Reflectief Luisteren (t.w.v. € 49,-)

Als extra bonus krijg je een 1-op-1 coachgesprek (online of offline)
t.w.v. € 199,-

Totale waarde: €573,- excl. btw.
Nu voor maar €299,- excl. btw.

Gratis tips e-book

Garantie

Mocht je niet tevreden zijn over de waarde die het programma je biedt, dan kun je binnen 30 dagen na de start besluiten om je deelname te annuleren. Je krijgt dan je geld terug, met uitzondering van 50 euro administratiekosten.

Hoe zou het zijn als jij begeleidingsgesprekken voert, waarin:

  • Je durft te vertrouwen op je eigen gespreksvaardigheden, waardoor de ander de ruimte neemt en krijgt om zelf met oplossingen te komen
  • Je met jouw open houding en bijpassende vragen een sfeer van samenwerking kunt creëren die leidt tot effectieve gesprekken en duurzame gedragsverandering
  • Jij op een motiverende en stimulerende manier informatie en eventuele zorgen kunt delen, zonder dat de ander de neiging voelt om zich te gaan verdedigen. Je expertise is een aanvulling.

Reacties van klanten

Arend Jan Zwart projectmedewerker opleidingen Buurtzorg

“We werken bij Buurtzorg al sinds 2014 samen met Melanie. Meestal in de vorm van workshops motiverende gespreksvoering, maar ook voor grotere groepen op onze congressen en voor onze teams. Daarnaast hebben we samen trainingsvideo's gemaakt. De samenwerking is erg prettig, Melanie is flexibel en heeft snel goede aansluiting bij iedereen. Ze werkt makkelijk met diverse thema's en casuïstiek rond coaching en communicatie. Ze is zeer deskundig op deze gebieden, haar kennis en ervaring weet ze op een hele praktische wijze te delen met de groepen waar ze mee werkt. Zonder uitzondering zijn onze -best wel kritische-(wijk)verpleegkundigen erg enthousiast over Melanie. We hopen nog lang met haar te kunnen samenwerken.”

 

Jip Menses provinciaal ambtenaar en coach en eigenaar bij Spegelwurk, coaching met paarden

“Melanie weet op een nuchtere manier theorie te verbinden met praktische oefeningen. Met humor, transparantie en eigenheid geeft ze inhoud aan de online training die ik bij haar heb gevolgd. Ook online weet zij het gedachtengoed van motiverende gespreksvoering pakkend over te dragen waarbij ze oog heeft voor de individuele deelnemers en de dialogen die ontstaan. Ik heb met plezier haar training gevolgd en kan haar van harte aanbevelen als trainer en/of coach.”

 

Marie Therese Corbeij Leiderschap, teamontwikkeling & trauma, Marengo Trainingen

“Leren van Melanie is een plezier. Haar enthousiasme en kennis maken dat je als deelnemer aan de slag wilt met 'Motiverende Gespreksvoering'. Als je het hebt over 'practice what you preache', dan is Melanie daarvan een sprekend voorbeeld. Alle stappen die zij aan je toelicht, past ze zelf toe. 100% congruent. Het begrip 'verandertaal' verandert je manier van luisteren en reageren. Kortom een aanrader! "

                                                                 

 

Nog even op een rijtje wat je krijgt als je je inschrijft voor de combi deal

Online programma Vaardigheden

Dit programma bevat 5 modules en je hebt toegang tot 2 zoomsessies waar je al je vragen kunt stellen.

In dit programma worden op een inspirerende manier alle vaardigheden uit de M.E.L. methode belicht. Dankzij de vele verwijzingen naar de dagelijkse praktijk is het eenvoudig om het geleerde ook in je eigen dagelijkse praktijk toe te passen.

Prijs: €325 excl. btw

Online programma Reflectief Luisteren

Dit programma bevat 5 lessen van 30 minuten waarin je op een inspirerende manier uitgedaagd om je eigen manier van luisteren kritisch te bezien.

Dankzij de praktische opdrachten en het opknippen van deze vaardigheid in kleine stappen is het eenvoudig om het geleerde in je eigen dagelijkse praktijk toe te passen.

Prijs: €49,- excl. btw

Bonus 1-op-1 coachingsessie

Als extra bonus krijg je een 1-op-1 coachsessie (met of zonder paard).

Prijs: €199,- excl. btw

 

In het programma Vaardigheden leer je in 5 modules:

  • 1 Hoe je met open vragen gebruik maakt van wat reeds aanwezig is, zonder de regie te verliezen.
  • 2 Hoe je effectief je kennis kunt inzetten, zonder weerstand op te roepen.
  • 3 Hoe je gebruik kunt maken van non-verbale signalen, het contact kunt verdiepen en geen aannames meer doet.
  • 4 Hoe affirmaties het geloof in eigen kunnen bij de ander vergroten en nieuw gedrag de logische vervolgstap is.
  • 5 Hoe je gesprek, door samen te vatten op het juiste moment, gericht blijft op het inspirerend perspectief

Maak gebruik van dit speciale aanbod

Nu €275,- korting

Je krijgt toegang tot het online programma Vaardigheden en toegang tot het online programma Reflectief Luisteren (t.w.v. € 374,-)

Als extra bonus krijg je een 1-op-1 coachgesprek (online of offline)
t.w.v. € 199,-

Evie shoot_1009 l

Vragen

Heb je vragen of heb je ergens onduidelijkheid over, dan hoor ik dat graag!
Stel je vraag hier en je krijgt antwoord binnen 48 uur:

Ik ga graag met je aan de slag; je bent van harte welkom!

Melanie van Hoeve